Aktuellt - Olinsgymnasiet facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Postat 16 augusti 2019

Kommer aldrig glömma er 🥰🥰

Postat 18 juni 2019

Michaela Kyrk gölli

Postat 21 maj 2019

Olinsgymnasiet

Viktig info om sommarlovet från redaktionen på GYS-podden😉
#gyspodden

GYS-podden
Hur många poddar hinner man lyssna på under sommarlovet?
Vi har svaret!
#gyspodden #olinsgymnasiet

Postat 7 maj 2019

Olinsgymnasiet

Vi på Olinsgymnasiet är både stolta och glada över att vara delaktiga i Skara Kommuns satsning "Skolstaden Skara". För oss kommer det innebära att vi utökar och skapa nya samarbeten med såväl Katedralskolan som Naturbruksskolan Uddetorp.

Från och med hösten 2021 kommer Olinsgymnasiet att ha två Campus i Skara. Dagens skola blir Olinsgymnasiet - Campus City där våra estetiska program och vår gymnasiesärskola fortsätter att verka och utvecklas. Vi öppnar då även Olinsgymnasiet - Campus Katedral. Vilka program och vilket innehåll denna del av Olinsgymnasiet kommer att innefatta presenteras i september 2019.

För oss på Olinsgymnasiet kommer fokus fortsatt vara att erbjuda relevanta och genomtänkta gymnasieprogram av högsta kvalité.

Olinsgymnasiet är den lilla gymnasieskolan - som har allt.

Skara kommun
Idag skrev kommunen, Västra Götalandsregionen och Olinsgymnasiet under en avsiktsförklaring. "För Katedralskolan innebär det att vi kan erbjuda våra ungdomar ett brett programutbud. Det är viktigt för oss att vara en stark skolstad, här finns många traditioner – några som vi vill behålla men några nya vi vill bygga upp. Tillsammans kan vi erbjuda högre kvalitet i undervisningen och få våra elever att gå ut härifrån med en hög måluppfyllelse", säger Petra Björk, rektor på Katedralskolan. Läs nyheten i sin helhet: skara.se/nyheter/nyheter/2019-05-07-tillsammans-ar-vi-skolstaden-skara.html

Comment on Facebook

Så bra jobbat och bra tänkt! Kan bara bli bra! Grattis till detta samarbete och lycka till! Fler kommuner borde ta efter detta!

Postat 30 april 2019

Postat 23 april 2019

Postat 10 april 2019

Info från GYS-podden!!
Ekonomi och hälsa hör ihop!
#gyspodden #olinsgymnasiet

Postat 16 mars 2019

Olinsgymnasiet

På torsdag ses vi på "Rocka Sockorna" konserten. 18:30!!! Skall bli fantastiskt kul med så många duktiga elever som framträder. Vi ses. Med vänlig hälsning, Kurt ... Se merSe mindre

Comment on Facebook

Kl 13 samma dag har vi dessutom en dagföreställning för de som kan komma då. KUL!!!!!!

Load more

Jobba hos oss?

Följ oss

Du hittar oss på Facebook och Instagram under namnet "olinsgymnasiet"