Studentrum på MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Till dig som är elev

Om något inte känns bra

Vi på Olinsgymnasiet strävar efter att alla på vår skola ska trivas och känna sig trygga hos oss.

Skulle det ändå uppstå något som gör att du har synpunkter på våra verksamheter, eller våra medarbetare, vill vi att du i första hand tar kontakt med den det berör.

I andra hand vänder du dig till skolans rektor och i tredje hand till skolans huvudman. Känner du dig ändå inte nöjd efter det, kan du göra en anmälan till Skolinspektionen.

Här kan du läsa mer om hur du lämnar dina synpunkter eller klagomål till oss.

Elevhälsa

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Eget studentrum på skolan

Inom skolans område finns vårt studentboende för dig som är elev hos oss. Boendet har genomtänkt möblerade rum med egen toalett/dusch. Det finns också gemensamma ytor så som kök, matrum och sällskapsrum.

Om du är intresserad av att hyra eller vill veta mer om vårt studentboende tar du kontakt med oss på info@olinsgymnasiet.se

Inackorderingstillägg

Då vi är en friskola ansöker du om inackorderingstillägg direkt via CSN.