Studentrum på MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Till dig som är elev

Skollunch

Vi bjuder på en skollunch utöver det vanliga, en skollunch som är så långt från gamla tiders skolkök man kan komma.

I samarbete med Mattipset serveras skollunchen i vår egen restaurang här på skolan.

Elevhälsa

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Eget studentrum på skolan

Inom skolans område finns vårt studentboende för dig som är elev hos oss. Boendet har genomtänkt möblerade rum med egen toalett/dusch. Det finns också gemensamma ytor så som kök, matrum och sällskapsrum.

Om du är intresserad av att hyra eller vill veta mer om vårt studentboende tar du kontakt med oss på info@olinsgymnasiet.se

Inackorderingstillägg

Då vi är en friskola ansöker du om inackorderingstillägg direkt via CSN.

Om något inte känns bra

Vi på Olinsgymnasiet strävar efter att alla på vår skola ska trivas och känna sig trygga hos oss. Skulle det ändå uppstå något som gör att du har synpunkter eller klagomål på vår verksamhet vill vi att du i första hand tar kontakt med den det berör.

Här kan du läsa våra rutiner för synpunkter och klagomål
Här kan du ladda ner vår blankett för att lämna synpunkter eller klagomål