Om MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Ett tryggt gymnasieval

Om oss

Olinsgymnasiet är ett tryggt gymnasieval, där kvalitet är viktigare än kvantitet.

Olinsgymnasiet är sedan hösten 2016 en fristående skola i centrala Skara som är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling.

Vår skola erbjuder utbildning i moderna lokaler med engagerade lärare som jobbar stenhårt för att studietid ska bli en upplevelse för livet. För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom en egen skolsocionom.

Vi erbjuder även möjligheten att utöka studierna med Engelska 7, Moderna språk steg 3, 4 och 5 samt Matematik 2b.

Inför läsåret 2019/2020 erbjuder vi;

Estetiska programmet Musik (ESMUS) – Music & Production (MOP)
Estetiska programmet Estetik och Media (ESEST)
Restaurang- och livsmedelsprogrammet Kök och servering (RLKOK)

Programmet för Estetiska verksamheter (EVEST) – Musik/Dans/Teater