Tyck till om MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

After School

INSTÄLLT

Tyvärr måste vi ställa in After School fredagen den 21 januari.
I nuvarande Covidsituation kan vi inte genomföra detta på ett säkert och bra sätt. Vi återkommer med ett nytt tillfälle lite längre fram i vår.

Välkommen till oss i Götene fredagen den 21 januari kl 15.00 för att prova på våra idrottsprofiler.

Mellan kl 15.00 och 16.00 har du ett träningspass och därefter får du information om våra program och bjuds på grillad hamburgare.  Vi avslutar ca kl 17.30.

Dina föräldrar är välkomna att vara med och titta på träningspasset. Vi bjuder på kaffe under tiden.

Våra idrottsprofiler är valbara tillval för dig som är elev på något av Olinsgymnasiets program i Götene (Samhäll, Bygg & anläggning, Industri, Barn- och fritid, Fordon personbil, Fordon transport) eller i Skara (estetiska programmet musik, bild & form eller media).

E-sport
Ett träningspass på 60 minuter i skolans E-sportklassrum med vår lärare Jesper Andersson.
Obegränsat antal platser för dig som går i årskurs 8 eller 9.

Handboll
Ett träningspass på 60 minuter i vår idrottshall på Olinsgymnasiet med vår lärare Petra Skogsberg.
Obegränsat antal platser för dig som går i årskurs 8 eller 9.

Fotboll
Ett träningspass på 60 minuter utomhus (Västerby IP) med vår lärare Johan Persson.
Begränsat antal platser (max 25) för dig som går i årskurs 9.

Anmälan
Du anmäler dig senast den 19 januari med ett SMS till 073-050 70 05. Skriv ditt namn, vilket år du är född, vilken skola du går på och vilken idrottsprofil du vill prova på. Behöver du skjuts för att komma till och från Götene meddelar du det i din anmälan, så hjälper vi dig med det.

Din plats är bekräftad när du har fått ett svar på ditt SMS från oss.