Olinsgymnasiet Götene - Olinsgymnasiet i Götene facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Olinsgymnasiet Götene

På vår skola i Götene erbjuder till hösten 2022 både studeförberedande- och yrkesförberedande program. Här finns även möjligheten till gymnasial lärlingsutbildning som kan kompletteras med utökade studier för högskolebehörighet.

Tillsammans med våra spännande inriktningar och unika profiler så har du stora möjligheter att vara med och forma hur just din utbildning skall se ut.

Vi ger dig som vill möjligheten till utökade studier genom att erbjuda Engelska 7, moderna språk steg 3 och 4 (franska, spanska och tyska) samt Matematik 2b.

Vi lägger stor vikt vid elevens trygghet och välmående, bland annat genom ett välplanerat förebyggande elevhälsoarbete av vårt elevhälsoteam.

Går du hos oss i Götene finns också möjlighet till idrottsprofil i Olins fotboll eller Olins E-sport.

Vi samarbetar med vår skolenhet i Skara kring exempelvis elevhälsa, individuella val, fördjupningar och elevkårsverksamhet – saker som göra att våra elever känner att de går på den lilla skolan som har allt!

Barn- och fritidsprogrammet (BF)
Inriktning Pedagogiskt och socialt arbete
Inriktning Fritid och hälsa
Bygg- och anläggningsprogrammet (BA)