Olinsgymnasiet Götene - Olinsgymnasiet i Götene facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Olinsgymnasiet Götene

Vår skolenhet i Götene erbjuder till hösten 2021 fyra yrkesprogram där det finns möjligheten till gymnasial lärlingsutbildning som kan kompletteras med utökade studier för högskolebehörighet. Vi ger möjligheten till utökade studier genom att erbjuda Engelska 7, moderna språk steg 3 och 4 (franska, spanska och tyska) samt Matematik 2b.

För elevernas trygghet och välmående lägger vi alltid stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam.

Går du hos oss i Götene finns också möjlighet till idrottsprofil i Olins fotboll eller Olins E-sport.

Vi kommer att samarbeta med vår skolenhet i Skara kring exempelvis elevhälsa, individuella val, fördjupningar och elevkårsverksamhet – saker som göra att våra elever känner att de går på den lilla skolan som har allt!

Barn- och fritidsprogrammet (BF)
Pedagogiskt och socialt arbete
Fritid och hälsa
Bygg- och anläggningsprogrammet (BA)