Olinsgymnasiet

Tibro

Nu öppnar vi dörrarna till Olinsgymnasiet Tibro – vårt senaste tillskott är belägen i Tibros skolområde och mitt bland flera olika idrottsanläggningar. Här erbjuder vi ett bra utbud av högskole- och yrkesförberedande program samt våra unika idrottsprofiler som präglas av Tibros starka föreningsliv.

Välkommen till Olinsgymnasiet Tibro

Olinsgymnasiet Tibro är en skola där drömmar får ta plats och där studiemål förverkligas. Vi övervinner utmaningarna tillsammans i såväl klassrummet som i ishallen eller på motocrossbanan. Vill du bemästra en Triple lutz, bli ett proffs i CAD eller är du kanske vår nästa finansminister? Vill du ha en riktigt bra och genomtänkt gymnasieutbildning närmare där du bor? Då är Olinsgymnasiet i Tibro gymnasieskolan för dig!

Genom att samarbeta med det lokala näringslivet och erbjuda relevanta yrkesutbildningar ger vi dig trygghet och rätt kompetenser för arbetslivet. Med våra olika inriktningar och unika idrottsprofiler har du stora möjligheter att vara med och forma hur just din utbildning ska se ut.

Idrottsprofiler

Vill du kombinera dina studier med din sport finns den unika möjligheten på Olinsgymnasiet i Tibro att lägga till en idrottsprofil. Vi erbjuder:

Vi erbjuder följande program:

Vill du utöka dina meritpoäng erbjuder vi även:

  • Engelska 7
  • Matematik 2a och Matematik 2b
  • Moderna språk (franska, spanska och tyska) steg 3 och 4

Program & inriktningar på
Olinsgymnasiet Tibro

Antal program (7) Programguide