Ett tryggt gymnasieval

Om oss

Olinsgymnasiet är en fristående skola som är fylld med utmaningar och möjligheter till personlig utveckling – ett tryggt gymnasieval, där kvalitet är viktigare än kvantitet.

Hösten 2016 startade vi med vår första skolenhet i Skara och hösten 2021 öppnar vi en ny skolenhet i Götene där vi erbjuder fyra yrkesprogram med möjlighet till idrottsprofil fotboll.

Våra skolor erbjuder utbildning i moderna lokaler med engagerade lärare som jobbar stenhårt för att studietid ska bli en upplevelse för livet.

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Vill våra elever utöka sina studier för att skaffa ytterligare meritpoäng erbjuder vi möjligheten att utöka studierna med Engelska 7, Moderna språk steg 3 och 4 (franska, spanska och tyska) samt Matematik 2b.

Läsåret 2021/2022 erbjuder vi;

Olinsgymnasiet i Skara
Estetiska programmet Musik (ESMUS) – Music & Production (MoP)
Estetiska programmet Estetik & Media (ESEST)
Estetiska programmet Bild & Form (ESBIL)