Personalen

Möt vår stolthet

Personalen

Vem söker du?

Med erfarenhet, kunskap och ett fantastiskt engagemang jobbar vi alla stenhårt för att din gymnasietid ska bli en upplevelse för livet. Här kan du filtrera för att lära känna personalen på din skola eller hitta kontaktuppgifter till just den personen du söker.

Filtrera på orter

(0)

Filtrera på avdelning

(0)
Filter (0) Antal (115)

Elin Andersson

Gymnasiechef och Rektor Vänergymnasiet Olins

Hästmänniska från landet som efter Musikhögskolan så småningom fick världens bästa jobb! Trivs som fisken i vattnet med omväxlande uppgifter i ett högt tempo bland fantastiska kollegor och underbara elever. Lagar gärna god mat från egna odlingar och andras skogar!

Telefon: 070-876 34 24

E-postadress: elin.andersson@olinsgymnasiet.se

Götene Mariestad Skara Sparresäter Tibro

Pauline Gustavsson

Lärare

Dansant, lösningsfokuserad och positiv ämneslärare med ett brinnande intresse för personlig utveckling, både hos sig själv och andra. Trivs väldigt bra i skolans värld och har som målsättning att inte bara lära ut kursernas innehåll utan också finnas där för eleven i alla lägen. På fritiden är sambon och sonen det viktigaste som finns tillsammans med familjen och vännerna.

E-postadress: pauline.gustavsson@olinsgymnasiet.se

Götene Tibro

Jesper Börjesson

Tränare Idrottsprofil Motocross/Enduro

Ambitiös och positiv Enduro- & Motocrosstränare med stort idrottsintresse. Under tiden som elitidrottare finns både individuella pallplatser i Enduro-VM samt VM-guld i lag med svenska landslaget med på meritlistan. Att nu få chansen att jobba med ungdomar som vill utvecklas inom idrotten han själv brinner för ser han som svårslaget.

E-postadress: jesper.borjesson@olinsgymnasiet.se

Tibro

Moa Ljung

Lärare Estet Musik MoP

Sångerska och sångcoach med lång erfarenhet i att undervisa, men också i att själv stå på scenen. Älskar att få vara delaktig när elever utvecklas i sång – det är ett glädjefyllt lyxjobb!

E-postadress: moa.ljung@olinsgymnasiet.se

Skara

Richard Pettersson

Lärare

Mötet med eleverna ger en känsla som fortfarande är svårslagen efter snart ett kvarts sekel som lärare. Att undervisa känns som när en dansare dansar eller när en musiker spelar live. I huvudet finns alltid tanken att det är viktigt att försöka jobba så att det blir lite bättre för andra.

E-postadress: richard.pettersson@olinsgymnasiet.se

Skara

Ida Isgren

Lärare och Programansvarig Fordon- och Transport inriktning Transport

Noggrann lärare och programansvarig som värnar om god stämning. Kör allt med hjul och har alltid velat jobba inom utbildning med just fordonsämnen, då de intresserar henne allra mest. På fritiden är det god mat, bakning, frågesport eller att djupdyka i nya intressen/hobbies som gäller.

E-postadress: ida.isgren@olinsgymnasiet.se

Götene Tibro

Johan Persson

Ansvarig Tränare Idrottsprofil Fotboll

Glad och positiv person som gillar att jobba i team, där vi kan lära av varandra. Det bästa med att vara lärare är att varje dag ha lyxen att få möta ungdomar och se deras utveckling. På fritiden hittar ni mig troligtvis på en fotbollsplan, på läktaren eller framför teven. Älskar fotboll i alla former! Andra intressen är skogen, mat och resor.

E-postadress: johan.persson@olinsgymnasiet.se

Götene Tibro

PeA Winter

Lärare

En idéspruta som samlar på upplevelser och gärna testar roliga idéer som involverar fler personer och samarbeten inom kulturens underbara värld. Har alltid en ordvits till hands och känner att livet är som roligast när man får spela musik, oavsett instrument. Livsmotto: ”Testa allt minst två gånger i fall den första var en dålig…”

E-postadress: pea.winter@olinsgymnasiet.se

Skara

Anna Wejshag

Specialpedagog

Positiv specialpedagog som gillar utmaningar – ingenting är omöjligt! Fritiden ägnas åt familjen, god mat, mountainbikeåkande, läsning, resor, träning och annat som gör livet kul.

Telefon: 070-829 42 51

E-postadress: anna.wejshag@olinsgymnasiet.se

Götene Skara Sparresäter

Gabriella Lundell

Pedagogisk resurs och Studie-och yrkesvägledare (SYV)

Person med ett gott hjärta som älskar att arbeta med ungdomar och få dem att växa, oavsett hur små eller stora stegen kan vara. Tycker att relationer är viktigt och stortrivs med att få arbeta med motivationsskapande aktiviteter. Är dessutom kreativt lagd och gillar skapande av olika slag. Fritiden ägnas åt motion i olika former tillsammans med familjen och hunden.

E-postadress: gabriella.lundell@olinsgymnasiet.se

Götene

Helen Bergman

Lärare Restaurang- och Livsmedel Bageri & Konditori

Positiv, engagerad och kreativ lärare med många års erfarenhet inom bageri- och konditoriyrket, som trivs i rollen att utbilda, utveckla och förbereda eleverna för framtiden. Att baka olika typer av bakverk och att experimentera ligger såklart överst på listan av fritidsintressen, så gör även familjen, trädgård och odling.

E-postadress: helen.bergman@vanergymnasiet.se

Mariestad

Erik Bergsten

Rektor Olinsgymnasiet Götene och Sparresäter

Lång och lugn rektor, tillika musikant med mångårig erfarenhet av allt från barnmusikal till hårdrock. Trivs utmärkt i skolans utvecklande och lärorika värld där den ena dagen aldrig är den andra lik och där saker inte alltid blir som man planerat. Spenderar helst fritiden med familjen i och omkring funkishuset på Kinnekulle med närhet till skog och mark.

E-postadress: erik.bergsten@olinsgymnasiet.se

Götene Sparresäter