Olins fotboll - Olinsgymnasiet i Götene facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Olins fotboll

Olins fotboll påverkar inte dina övriga studier på schemat. Du ges möjligheten att utvecklas som fotbollsspelare under tre pass per vecka plus extra träningsläger och intensivhelger under vinterhalvåret.

Olins fotbolls träningsmodell sätter fokus på individuell spelutveckling och arbetar med precision, teknik och speluppfattning. Alla elever lägger sin klubbtillhörighet åt sidan och tränar i Olins fotbolls egna kläder. Du har sedan din klubbtillhörighet i en annan fotbollsförening. Samarbete med svenska och europeiska klubbar och tränare är skapat och vi kommer kunna erbjuda en unik fotbollsskola med fokus på att utveckla dig som individ. Vi kommer även arbeta med en svensk fotbollsagent för att öka förståelsen och kunskapen kring detta viktiga område inom fotbollen idag. Profilen fotboll kräver att du är fokuserad, målinriktad och att du verkligen vill ge dig chansen att utvecklas och nå en högre nivå som fotbollsspelare. 

Varje år åker alla elever på Olins fotbolls ut i Europa på läger och besöker klubbar i olika länder för att ta del av olika filosofier och träningsmodeller.

Alla som söker till Olins fotboll, och som kommer in på något av skolans program, får gå på fotbollsprofilen. Undervisningen inom Olins fotboll nivågrupperas sedan utifrån kunskaper och ambitionsnivå.

Har du frågor eller funderingar – info@olinsgymnasiet.se

Anmälningsformulär:

Olins Fotboll

Val till Olins Fotboll för Olinsgymnasiet i Götene
  • ÅÅMMDD