Estetiska programmet – Bild & formgivning

Olinsgymnasiet erbjuder Estetiska programmet Bild & Formgivning för dig som vill skaffa dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du lär dig att utveckla dina kreativa kunskaper.

Hos oss jobbar du med klassisk illustration i digitalt format, grafiska illustrationer, animationer och utställningar – allt med sikte på ditt kreativa entreprenörskap.

Vi håller oss uppdaterade med den senaste teknologin och har flera olika samarbetspartners som ger oss möjlighet till externa jobb.

När du går på Bild & Form hos oss kan du utöka dina studier med olika fördjupningskurser inom både teater, dans och musik.

Här kan du ladda ner vår poängplan för det Estetiska programmet Bild & Formgivning.

Läsåret 2021/2022 ger vi 13 nya elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö. Kanske blir du en av dem?