Studentrum på MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Till dig som är elev

Skollunch

Vi bjuder på en skollunch utöver det vanliga, en skollunch som är så långt från gamla tiders skolkök man kan komma. I samarbete med Mattipset serveras skollunchen i vår egen restaurang här på skolan.

Elevhälsa

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Olinsbussen

För att underlätta för dig som elev har vi på Olinsgymnasiet en egen skolbuss för transport mellan Skövde-Varnhem-Axvall-Skara-Götene.

Om något inte känns bra

Vi på Olinsgymnasiet strävar efter att alla på vår skola ska trivas och känna sig trygga hos oss.  Skulle det ändå uppstå något som gör att du har synpunkter eller klagomål på vår verksamhet vill vi att du i första hand tar kontakt med den det berör.

Här kan du läsa våra rutiner för synpunkter och klagomål
Här kan du ladda ner vår blankett för att lämna synpunkter eller klagomål