Studentrum på MoP - Music and Production - Estetiskt program musik facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Till dig som är elev

Eget studentrum på skolan

Inom skolans område finns vårt studentboende för dig som är elev hos oss. Boendet har genomtänkt möblerade rum med egen toalett/dusch. Det finns också gemensamma ytor så som kök, matrum och sällskapsrum.

Om du är intresserad av att hyra eller vill veta mer om vårt studentboende tar du kontakt med oss på info@olinsgymnasiet.se

Inackorderingstillägg

När en elev studerar på en fristående gymnasieskola, utanför sin hemkommun, kan det finnas möjlighet att få inackorderingstillägg från centrala studiestödsnämnden, CSN. Inackorderingstillägg söker du på CSN:s webbplats. Där hittar du ansökningsblanketter och information om hur mycket pengar du kan få.

Läs mer om inackorderingstillägg på CSN:s webbplats

Skollunch

Vi bjuder på en skollunch utöver det vanliga, en skollunch som är så långt från gamla tiders skolkök man kan komma. Skollunchen tillagas av vår egen kock och serveras i vår egen restaurang här på skolan.

Elevhälsa

För elevernas trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Om något inte känns bra

Vi på Olinsgymnasiet strävar efter att alla på vår skola ska trivas och känna sig trygga hos oss.  Skulle det ändå uppstå något som gör att du har synpunkter eller klagomål på vår verksamhet vill vi att du i första hand tar kontakt med den det berör.

Här kan du läsa våra rutiner för synpunkter och klagomål
Här kan du ladda ner vår blankett för att lämna synpunkter eller klagomål