Estetiska programmet musik (MOP)

Efter 15 år var det dags för det stora klivet – MOP flyttar över till Olinsgymnasiet!

2002 var året då Kristian Wejshag (som nu är huvudman för Olinsgymnasiet) var med och startade Music & Production. Sedan dess har många fantastiska elever växt som individer och utvecklats inom sina intresseområden här på MOP.

Men nu är det dags för ett jättekliv framåt! 2017 blev vi en fristående gymnasieskola med möjligheter att göra så mycket mer. Nu kan vi lägga till det som vi tidigare har saknat för att skapa den perfekta utbildningen för MOP.

Vi driver vår musikutbildning i fantastiska och inspirerande lokaler med erfarna och engagerade lärare. Våra lärare jobbar stenhårt för att gymnasietiden ska bli en upplevelse för livet.

Våra mål når vi genom att satsa på kvalitet före kvantitet. Varje läsår ger vi 28 elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö. Kanske blir du en av dem?

Intresserad av att besöka oss?

Varje höst arrangerar vi ett öppet hus där du har möjlighet att få lite mer information, besöka våra lokaler och träffa vår personal.

Vi erbjuder också besöksdagar där du får vara med under en hel skoldag.

Datum och tider för både öppet hus och våra besöksdagar presenteras här på̊ våran webbplats så snart vi har datum klara. Den informationen hittar du på sidan ”Aktuellt”.

Välkommen att besöka oss när du funderar på̊ ditt gymnasieval!