Estetiska programmet
Musik – MOP

MOP är utbildningen där du skaffar dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du som får en fantastisk möjlighet att utveckla det du älskar mest – musiken.

2002 var året då Kristian Wejshag (som nu är huvudman för Olinsgymnasiet) var med och startade Music & Production. Sedan dess har många fantastiska elever både växt som individer och utvecklats inom sina intresseområden här på MOP. Men efter 15 år var det dags för ett jättekliv framåt – 2017 flyttade MOP över till Olinsgymnasiet!

Olinsgymnasiet finns i fantastiska och inspirerande lokaler med erfarna och engagerade lärare som jobbar stenhårt för att gymnasietiden ska bli en upplevelse för livet.

Våra mål når vi genom att satsa på kvalitet före kvantitet. Varje läsår ger vi 28 elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö.

Kanske blir du en av dem?

besöksdagar

Den 4-5 december har vi besöksdagar för blivande elever. Anmälan görs till info@olinsgymnasiet.se eller 0511-168 00.