Olins E-sport - Olinsgymnasiet i Götene facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Olins E-sport

Valet kallas Olins E-sport och påverkar inte dina övriga studier på schemat. Du ges möjligheten att utvecklas som spelare under tre träningspass per vecka.

Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda dig som elev en unik E-sportprofil på Olinsgymnasiet i Götene.

Grundarna till Area Acadamy, Tommy “Potti” Ingemarsson och Fredrik “JAEGARN” Andersson har tillsammans med oss jobbat fram ett unikt och genomtänkt koncept där du tränar och utbildar dig inom profilen tre tillfällen per vecka. Från start kommer E-sportprofilen att erbjuda en fördjupning i spelet Counter-Strike: Global Offensive men redan under första året kommer möjligheten finnas att erbjuda fler speltitlar. Den stora och i sammanhanget unika satsningen från Olinsgymnasiet och Area Academy ska ge eleverna möjlighet att nå sina högt uppsatta mål inom E-sporten samtidigt som utbildningen följer de aktuella styrdokumenten.
I vår utbildning finns också stort fokus på hur man får ett sunt och rätt förhållande till sitt spelande och sin idrott. Skall du prestera på elitnivå är det av största vikt att även utbilda dig kring fysisk och psykisk hälsa.
Alla som söker till Olins E-sport, och som kommer in på något av skolans program, får gå E-sportprofilen.

För att underlätta för dig som går i Götene kommer vi att köra egna direktbussar från Skövde, via Varnhem, Axvall och Skara.

Har du frågor eller funderingar – info@olinsgymnasiet.se

Anmälningsformulär:

Olins E-sport