Olinsgymnasiet i Skara - Olinsgymnasiet i Skara facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Olinsgymnasiet i Skara

Olinsgymnasiet i Skara finns i moderna och inspirerande lokaler med erfarna och engagerade lärare som jobbar stenhårt för att gymnasietiden ska bli en upplevelse för livet. Våra mål når vi genom att satsa på kvalitet före kvantitet.

För våra elevers trygghet och välmående lägger vi stor vikt på det förebyggande elevhälsoarbetet genom vårt elevhälsoteam där specialpedagog, kurator, skolsköterska och psykolog ingår.

Estetiska programmet Musik (MoP) är vårt äldsta program som Kristian Wejshag (som nu är huvudman för Olinsgymnasiet) var med och startade 2002. 2017 flyttade MoP över till Olinsgymnasiet och 2019 utökade vi med Estetiska programmet Estetik & Media. Inför hösten 2021 utökar vi med Estetiska programmet – Bild & Formgivning.

Hos oss har du möjlighet att utöka dina studier och skaffa dig ytterligare meritpoäng. Läs mer om MERITPOÄNG här
Vi erbjuder både Engelska 7, moderna språk (franska, spanska och tyska) steg 3 och 4 samt Matematik 2b.

Läsåret 2021/2022 erbjuder vi

Estetiska programmet Musik (ESMUS) – Music & Production (MoP)
Estetiska programmet Estetik & Media (ESEST)
Estetiska programmet Bild & Formgivning (ESBIL)