Estetiska programmet Musik (MoP) facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Estetiska programmet
Musik – MOP

Olinsgymnasiet erbjuder Estetiska programmet Musik (MoP) för dig som vill skaffa dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du får en fantastisk möjlighet att utveckla det du älskar mest – musiken.

Du har två ensemblepass per vecka och väljer du sedan programfördjupningen Musiker/Artist i årskurs 2 blir det ytterligare ett ensemblepass per vecka. Önskar du två instrument under hela din studietid är det inga problem, i annat fall har du ett instrument från start i årskurs 1 och ökar på med ett instrument ytterligare i årskurs 2.

Vi erbjuder fyra olika programfördjupningar (väljs till årskurs 2);
Singer/songwriter (SS)
Musiker/artist (MA)
Musikal/teater (MT)
Ljudproduktion (LP)

När du går på MoP kan du utöka dina studier med olika fördjupningskurser inom både media, teater och dans.

Här kan du ladda ner vår poängplan för det Estetiska programmet Musik.

Läsåret 2021/2022 ger vi 27 nya elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö. Kanske blir du en av dem?

singer/songwriter

musiker/artist