Estetiska programmet Musik (MoP) facebook instagram2 enlarge shrink play3 pause2 volume-medium volume-mute2 circle-down expand-more

Estetiska programmet
Musik – MOP

Olinsgymnasiet erbjuder Estetiska programmet Musik (MoP) för dig som vill skaffa dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du får en fantastisk möjlighet att utveckla det du älskar mest – musiken.

Du har minst två ensemblepass per vecka och väljer du sedan programfördjupningen Musiker/Artist i årskurs 2 blir det ytterligare ett ensemblepass per vecka. Beroende på dina programfördjupningar och val läser du 1-2 instrument under hela din studietid hos oss.

Vi erbjuder fyra olika programfördjupningar (väljs till årskurs 2);
Singer/songwriter (SS)
Musiker/artist (MA)
Musikal/teater (MT)
Ljudproduktion (LP)

När du går på MoP kan du utöka dina studier med olika fördjupningskurser inom både media, teater och dans.

Här finns vår kursplan för det Estetiska programmet Musik.

Till läsåret 2022/2023 ger vi 27 nya elever möjligheten att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö hos oss här på MoP. Kanske blir du en av dom?

singer/songwriter

musiker/artist