Estetiska programmet
Musik – MOP

Olinsgymnasiet erbjuder Estetiska programmet Musik (MoP) för dig som vill skaffa dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du får en fantastisk möjlighet att utveckla det du älskar mest – musiken.

Du har två ensemblepass per vecka och väljer du sedan programfördjupningen Musiker/Artist i årskurs 2 blir det ytterligare ett ensemblepass per vecka. Önskar du två instrument under hela din studietid är det inga problem, i annat fall har du ett instrument från start i årskurs 1 och ökar på med ett instrument ytterligare i årskurs 2.

Vi erbjuder fyra olika programfördjupningar (väljs till årskurs 2);
Singer/songwriter (SS)
Musiker/artist (MA)
Musikal/teater (MT)
Ljudproduktion (LP)

När du går på MoP kan du utöka dina studier med olika fördjupningskurser inom både media, teater och dans.

Läsåret 2021/2022 ger vi 27 nya elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö. Kanske blir du en av dem?

singer/songwriter

musiker/artist