Estetiska programmet – Estetik och Media

Olinsgymnasiet erbjuder Estetiska programmet Estetik & Media för dig som vill skaffa dig en bred högskolebehörighet samtidigt som du lär dig att berätta och kommunicera med digitala verktyg.

Här skapar du bland annat musikvideor och radiopoddar och du får lära dig hur man arbetar med Live-TV.

Vi jobbar med såväl interna som externa uppdragsgivare och håller oss på så sätt alltid uppdaterade till den senaste teknologin.

När du går på Estetik & Media hos oss kan du utöka dina studier med olika fördjupningskurser inom både teater, dans och musik.

Här kan du ladda ner vår kursplan för det Estetiska programmet Estetik & Media.

Läsåret 2021/2022 ger vi 14 nya elever unika förutsättningar att skapa sin framtid i en stimulerande utbildningsmiljö. Kanske blir du en av dem?